Wednesday, January 12, 2011

Tak salah nk rasa terharu (!_!)

Salam sume..
pom3~...pom2...pommmmmm~
ape pom2 tu?
bunyik hon...traffic jam!
owh..terharunye ME..
korang bayangkan, tangan ME skang ni terketar2 nk tulis entry...
knape?parkinson!sebab?wuuuuwuwu~

1. Blog Bangku Kosong dah promote link blog Tak Salah...first of all, thanks sgt2 to Mr.Hasrul Hassan sebab dh promote link Tak Salah ni..so, xsalah la ME nk ucapkan jutaan terima kaseh sebab sudi jenguk2 blog yang xseberapa ni..ME ni masih mentah lagi dalam bidang blogging ni..


menjawab kepada entry yang dikeluarkan oleh Mr.Hasrul, ME rasa blog ni xdela unik pon...malah ada lagi blog yang lebih unik dan kreatif kalau nk dibandingkan dengan blog Tak Salah yang berumur kurang daripada sebulan ni..yer!ME akui...kebanyakan entry yang ME hasilkan lebih bersifat perli@sindiran..dan kadang2 *padahal selalu jek* ME gunakan bahasa2 yang kasar...kenapa?okeh..ME ada sebab ME tersendiri..nt ME akan jelaskan dalam entry yang seterusnya..tapi ME juga same macam Mr.Hasrul jugak..open to any opinion and teguran..xkesah la yang membantu or membantut pon..ME akan ambil sebagai pengajaran..so, feel free to comment and give me your opinion as i really need it to improve myself..okeh?


2. Blog Ben Ashaari jugak promote link Tak Salah ni...rasa mcm mimpi la plak...actually before this ME ada wat entry khas utk segmen yang dianjurkan oleh Mr.Ben ni..so, ni lah habuan dia..dia akan promote sume participant utk segmen tu...Alhamdulillah, walaupun ME antara orang yang last hntr penyertaan, tapi diterima jugak...


tapi, ME rasa xlayak pon nk berada dalam list mcm kt atas ni..sebabnya kat situ dinyatakan blog terkaya di malaysia..booooo utk ME sebab blog ni x kaya pon..followers pon xsampai 50 orang..pe yang kaya..pastu pulak cakap blog Tak Salah ni sopan santun..halamak...tang mane sopan, tang mana sutun pon ME xtaw..so, to Mr.Ben, thanks so much sebab dh bagi 1 sinaran baru utk ME berkarya dalam bidang blog ni...actually, ME boleh dikatakan silent reader Mr.Ben...nk komen2 segan..sorry bro!heheehe *peace*


Alhamdulillah...masih ada insan yang tidak lupa akan mereka2 yang baru belajar dalam dunia blogger..
walaupun mereka telaha berjaya...dengan ini,bertambahlah rasa hormat ME pada senior2 blogger especially yang macam mereka berdua ni...mereka patut dicontohi...
okeh..since rmai jugak yang drop by kt blog ni, ada jugak la yang baik hati komen and bagi pendapat..so, ME nk reply komen2 tersebut dlu..tgu next entry keh!


Yang ikhlas,
Mr.Eye

8 comments:

aNNa maRdHiaH said...

tahniah yer ..hehehe ..

i follow u ...hit me back !

BEN ASHAARI said...

sama sama bro

Mr.Eye said...

anna mardhiah:
thanks...will follow and visit u back..
don't worry.. ;)

alexa yussida said...

ben ashaari komenn tuuu..wahh tahniah2...:)

mmg banyak info bagus walaupon pendekatan begitu..unik namanya:)

fariehan ibrahim said...

best nyeee, gud job ME!
keep it up okee. :)

Mr.Eye said...

Mr.Ben:
*peace* ;)

cik alexa:
taw xpe..terharu kot!
*smbil snyum2 tersipu2* ;)

fariehan ibrahim:
thanks...
insya allah i'll.. ;)

nur said...

tahniah ME
memang beruntung kalau blog di promote oleh otai2 ni.. selamat kenal n follow terus.. me no 1 terkya kat list tu.. hehe
jemputlaALL IN ONE

Mr.Eye said...

nur:
thanks..
ha..memang beruntung la..
dorang ni cable besar punyer..
blogger2 baru cam ME ni,
kena la byk blaja drp dorang..