Friday, January 7, 2011

Mereka Kata


Salam and hai...
halamak!!!kali ni title post lain skit..
xde pkataan "Tak Salah" plak.
besenya "Tak Salah" mendahului setiap title entry..
tp xpe..Mr.Ben punyer pukulan, 
first time ak wat specific entry..
actually ak join satu segmen khas dianjurkan blogger hot masa kini *cewah..hot la abg ben!*jgn hot temper sudah...segmen tu dinamakan Segmen 2011 : Mereka kata
(click link for further details)
okeh..ni baru mukaddimah..
ucapan utk segmen tu..
ni dia..

Assalamualaikum!
attention to all follower and silent reader bagi blog Tak Salah,ucapan ni special utk korang.

1.Tak Salahkan aku sebagai komuniti yang baru join nk mintak tunjuk ajar daripada korang yang dah expert2 kan.

2.Tak Salah kan kalau ak nk ucapkan jutaan terima kasih pd mereka yang sudi follow and baca blog ak.

3.Tak Salah jugak korang yang berminat dengan blog ni utk jadi follower, silent reader, and pengomen tegar..

4.Tak Salah kan kalo kite blogger2 jadik kawan kan..

Tu je..trimas!

9 comments:

alexa yussida said...

mmg tak salah punye la..hehe sama2

....~MissMarshmalloW..~ said...

yeayy..memang tak salahhhh....

Mr.Eyes said...

alexa:
huhuhu...thanx!

missmarshmallow (tah betol ke tak eja nih):
heee~happy bloggin yek!will visit u soon...

Qaseh dalia adelia said...

halu2 ... samat kenalan2

Mr.Eye said...

halo3~
slmt berkenalan and have a nice day~ ;)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

Lulu caldina said...

Betul ke blogger terkaya di malaysia? ngee

Mr.Eye said...

rozuan ismail:
salam perkenalan...insya allah sy singgah nt..thank for inviting me.. ;)

lulu caldina:
haha..penangan Mr.Ben...xdela kaya pon...hehehe ;)

Mr.Eye said...

rozuan ismail:
salam perkenalan...insya allah sy singgah nt..thank for inviting me.. ;)

lulu caldina:
haha..penangan Mr.Ben...xdela kaya pon...hehehe ;)