Friday, March 4, 2011

Tak Salah nak Berehat!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia.

Hurm.. actually, 2 minggu daripada sekarang merupakan saat2 genting dalam hidup aku. 
aku nak kawin lari kat siam!
hahaha..okeh.. tipu jek.tak nak la kawin lari..
penat nak lari2 kejar2..kalau aku berlari2 tak pe lagi.
tapi tok kadi kang ketinggalan pulak nak kejar aku mase nak akad nikah..
al maklum la..kawin sambil berlari..ceh!

actually, aku sangat busy buat masa skang ni.
that's why rehat kejap daripada dunia blog.
ingatkan final year, boleh la rilex2..
tapi hampeh! makin busy adela..tapi aku ada something yang happy nak kongsi dengan korang.
but not now.masa masih belum mengizinkan..
chop! jangan buat spekulasi aku nak kawen. 
sebab aku belum bersunat lagi. so tak leh kawen.
okeh! aku tipu!hahaha...

so, sebab aku takleh nak update selalu, aku akan try la jenguk2 yang mana sempat tuh.
yang tak sempat tuh, aku mintak halalkan jela..
and kalau seriously nak aku jejak kan kaki kat blog korang,
tinggalkan link la. senang cite kan..
tak pon tinggalkan komen..oyeah! 


"kesibukan merupakan salah satu daripada nikmat hidup yang mampu mengajar kita erti kelapangan. tanpa saat yang sibuk, masa yang lapang tidak akan dihargai. sekiranya kita menghadapi masa sibuk, jangan pula kita mengeluh. sesungguhnya kesibukan juga adalah satu ujian daripada Allah untuk menguji sama ada hambaNya masih mengingatiNya ataupun tidak."


2 comments:

nazrul ashraff said...

bermadah habisan la..haha

Mr.Eye said...

nazrul:
bermadah?hahaha...
xde idea kot skang ni..
kpale tgh serabut. ;)