Tuesday, February 8, 2011

Tak Salah nak Menghargai: Follower Bertuah ke 123

 Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
Assalamualaikum and Salam 1 Dunia.
Haaa..kali ni aku nak menghargai seorang blogger ni..
dia dapat num bertuah dalam jadi follower aku..
number ape?bukan cabutan bertuah..tapi kebetulan je dia follow dan bilangan followe aku time tu mencecah angka 123..xde makna lain pon..sekadar menghargai mereka2 yang menghargai karya aku..
iye ke?xkesah la..yang penting aku bahagia..tapi bahagiakah aku?haha..itulah persoalannya..
nak taw sape yang bertuah tu?
cam kenal je kan header blog nih?
name tuan blog ni Fasihah Supian..
nak kenal lebit lanjut, >>Click Here<<
ganjaran?topup seumur hidup!kalau lah aku kaya, memang dah bagi dah...haha
Masuk bloglist Mereka Bertuah..
tahniah!cam poyo la plak entry ni..
hade ku kesah?haha..
next number, 200, 222, 234!hahaha

2 comments:

FasiHaH SupiaN said...

patutlah ade referral ke sini ha...........hehe bertuah2, kalau dapat topup betul2 pun best gak.hehehehee

Mr.Eye said...

FS:
hehe...kalau la saya ni kaya,
dah bagi dah hadiah topup tu..hehehe ;)