Saturday, May 7, 2011

Entry Mintak Penampar!

Assalamualaikum and good day everyone.
Fuh!!!
lame giler kot xmasuk blog ni. kalo masuk pon, xnyempat2 nak hapdate.
masuk approve komen je and baca2 blog siket2,
then chow. seriously, memang takde mase untuk hapdate blog.
first of all, ME nak mintak maap kepada mereka2 yang masuk ke blog ni,
tapi terpaksa keluar bawak balik sarang lelabah since dah lame giler ME tak hapdate kan.
so, entry ni entry mintak maap, bukan mintak penampar yek.
ampunkan ME kalau kome2 kecewa akan blog ni buat seketika since tuan dia sesangat lah sibuk
alhamdulillah, skang ni ada la siket mase untuk diluangkan bersama blog2.

actually, ME terharu giler sebab walaupun sebulan lebih ME tinggalkan dunia blog,
tanpa hapdate pape dekat blog ni, tapi sentiasa ad pelawat ke blog ni and ad la jugak mereka2 yang sudi follow walaupun entry sume lapuk2,tapi ad yang sudi tinggalkan komen.
to those yang sudi komen and jadi follower, thanks a lot.

skang ni ME dh habes blaja, tgu last final paper 12 hb ni.
so, skang sibbuk dengan aktiviti2 apply keje je.
insya allah, ada rezeki, dpt lah keje mane2 kan.
actually, before this, ME dh penah tolak certain2 interview.
tapi dengan alasan2 tertentu.bukan memilih, tapi adela sebab2 yang tidak dapat dielakkan. 
so, mulai dari hari ni, ME akan try untuk hapdate blog ni sekerap yang mungkin.
thanks for the support guys!

3 comments:

Siti Farah said...

Wah...bestnye org dah nak abes blaja...
Btw, goodluck for ur paper in semoga dpt kerjaya yang terbaik yer!!!

liyana said...

all the best mr.eye..!

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~
http://coretanfadlisabri.blogspot.com/