Thursday, March 10, 2011

Tak Salah nak Renung Sejenak!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.
Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia.

Okeh..jom saksikan video yang aku nak kongsikan dengan korang.
this is my first video sharing..bukan pasal vlog or something.
this video about something yang aku rasa patut untuk semua orang tengok.
and kita check di mana diri kita skang.
dah cukup ke belom ki bersyukur padaNya.
dah cukup belum kita mensyukuri nikmat yang diberi.


dah tengok?
so, stakat mana tahap kita skang ni?
seriously, the time i watch this video,
i started to cry even dah lame giler tak menangis.
and you know what?
sape2 yang tak rasa pape time tengok ni,
korang kena check keadaan hati korang,
either still hidup or dah mati.
fullstop!
assalamualaikum...

thanks for your time.



3 comments:

liyana said...

ala...click here to download plugin..
takleh tgk videotu..
tak saqlah renung sejenak...
berpuluh2 jnak pun xpe..
thanks for rminder

JP Nurul said...

kesiannya....
sy mkn kenyang2..tp dorang xdpt mkn sampai xmampu nak bangun...


cekal sungguh bdk pompuan itu!

Mr.Eye said...

liyana:
owh..try tengok kat 1tube.
sy dah upload kt situ.
check kt latest post untuk link..

jp nurul:
kadang2 kita rasa hidup kita cukup susah, tapi hakikatnya orang lain lebih menderita. ;)