Thursday, January 20, 2011

Tak Salah nk Ber'MukaBuku'

Salam and hai...
fuhh!akhirnya, kini pasti, ku merasaiiiii..cinta nan suci~
peewiiittt...nyanyi la plak..*pitching lari byk!*kah3
okeh..kali ni nk promote skit...
ak dah maju setapak dlm bidang blogging!
yeah!kini aku dah mula serious *kot* dalam bidang blogging ni...
bukti?haaa..ni lah yang ak nk riak dan bangga kat korang sume..
aku dah mula buat fanpage blog ni kat facebook...auww3~!fanpage kunun!cam la ade orang nk like kan..
tape2...ak xkesah...bukan skadar nk try market, tapi ni salah satu cara untuk aku pastikan yang aku akan bagi komitmen yang tinggi kat dunia blog nih..yeyeh!
berpeluh jugak nk signup menatang nih...well~dah lame kot tak explore benda2 gini...
budget busy sesungut*sesangat actually* la tu...
haaa..tgk ni..nk like?tgk kt sbelah kanan....then tekan butang like...hehehe..enteprem je lebih kan...
xkesah la kau orang nak kate hape pon..yang penting aku bahagia..*bahagia ker?*adoi la..

wah3...dah terlanjur buat entry nih, aku nk ucapkan jutaan terima kasih kat sorang blogger nih..
dia bagi semangat kat aku bukan main lagi..
actually dah lame...tapi baru berkesempatan nak buat entry khas untuk beliau...
check this out...

waaahhhh...bukan main puji lagi dia kan...
aku pulak xkurang hebatnya duk kembang kempis perut ni sebab masuk angin banyak sangat...
well~hidung pon for sure la kembang kan...
xpasal2 kembong aku hari tu..
so, aku akan ambil nasihat dia untuk tulis entry2 aku ni dalam full spelling..kalau dah tersasur sikit2 terguna shortform 2 sori la yek...dah terbiasa..hehehe ;)
hahaha...thank to Miss Dark Chocolate sebab bagi pujian and comment pasal blog nih...
really appreciate this...nak kenal sape Ms. Dark Chocoloate?

selain tu, aku jugak nak ucapkan jutaan terima kasih kat sorang lagi blogger yang tak kurang hebatnya bagi semangat untuk aku terus blogging...sape?
Cik Alexa Yussida..knape dia?haaa...sebab kan, kalau korang prasan, kat memane entry, mesti ada name dia yang komen.bukan sebab dia ni banyak soengeh nk komen sana sini, tapi itu membuktikan dia baca entry2 aku...really appreciate that so much!
dia ni student medic kt moscow..bakal doctor la nih...
so bertuah sape jadik patient dia...hahaha..nak kenal?
okeh!last but not least...
to all my readers xkesah la silent readers ke,
loud readers ke...yang mane terasa diri dia baca blog ni.
aku sangat hargai korang...seriously,!
so, jangan memalu ngaku..sape terasa, sila terasa...
thanks so much!
*terasa cam menang award la plak bagi ucapan panjang lebar kan*
ouch!terasa diriku begitu berharga!kah3~
adios amigos!

10 comments:

liyana said...

x salah sama skali..
btw..jom join cntest

Mr.Eye said...

liyana:
hurm...insya allah... ;)

Dark Chocolate said...

haha. adoiii..malulah..:P

Mr.Eye said...

Dark Choc:
haih..nk malu ape plak...
hehehe..thanks! ;)

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

X salah berterima kasih.... kpd Dark Cokelat...x salah ejakan...
x mengapa
jemput ziarah
http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

Mr.Eye said...

Mr.Badrul:
hehehe...insya allah...
cepat2 lari pergi terjah blog Mr.badrul yek..hihihi ;)

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

mmg xslh kalau xslh sy, haha! =PP
truskn slagi bnda tu elok, chaiyok2!

happy blogging. xD

Dark Chocolate said...

haha. yup ! :)

fa-in said...

yeah good~!

Mr.Eye said...

Fariehan:
haha..thanks support...
happy blogging jugak.
=D

Dark CHoc:
;) *Peace*

Fa-In:
yeah..thanks! ;)