Monday, January 24, 2011

Tak Salah nak tutup blog?

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.
Salam and hai...
gulp!pe citer ngn title 2?
gimmick je tuh..
actually aku nak bagitau...
aku tak leh online minggu nih..
terlalu tersangat tervery terlebih busy!!!

1.aigment melambak2.
2.design project aku xsiap lagi.skang tengah buat part paling critical which is calculation.
3.thesis aku pon xsubmit2 lagi..patotnye hari ni..tapi lagi mau tanya.tpaksa la delay!
so, aku nak susun jari sepuluh..eyh silap2..duaploh termasuk jari kaki..
mohon ampun hujung rambut sampai hujung kaki..
sebab tak leh nak blogwalking sampai hujung minggu ni kot..
kan minggu depan dah nak raya..harus lah mintak ampon segala bagai..
name pon 1 Malaysia...
korang yang nak aku jejak korang, tinggal lin kat komen entry ni..
jgn tinggalkan link kt shoutbox tuh..nnti tenggelam dek zaman lak..
owh..btw, aku buat 1 segmen utk rombak kabinet bloglist aku..
meh2 join..
kalau xramai yang join, 
automatic yang join masuk list..
bubye~!

3 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

xslh kalu rest kjap siapkn keje2 tu,
hehe! xD
wat leklok okeh.

Izamir Ridzwan said...

huh.. ngatkan betul2 nk tutp

Mr.Eye said...

Fariehan:
yep..already done for one..
another 2 plak..haha..

IR:
haha..saje je..kire tutup kejap la kan.. ;)